ATLETSKI KLUB "RUDOLF PEREŠIN", GORNJA STUBICA, www.ak.rudolf-peresin.com
Važne obavijesti i novosti:
Himna Triatlon i Atletskog kluba Rudolf Perešin:
Atletski klub Rudolf Perešin na Facebooku:

Ekipni prvaci Hrvatske u krosu

05.03.2012

U Vinkovcima se 04.03.2012 održalo ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu na kojem je naša ekipa u sastavu: Dražen Dinjar, Matija Grabovečki, Matija Lukina, Ivica Mucak i Željko Lukina osvojila prvo mjesto u seniorskoj kategoriji na 12000m.

Seniorska ekipna u kraćoj utrci na 4000 m u sastavu: Martin Papišta, Ante Pešec, Josip Kosec i Lovro Borovec osvojila je 10. mjesto.

Iako smo imali samo dvije ekipe (bez ml.kadeta, kadela, ml. juniora i st.juniora) rezultat je bio dovoljan za ukupno 5.mjesto na ekipnom prvestvu Hrvatske u krosu u konkurenciji 18 klubova, koliko ih je nastupilo.

Godišnja skupština kluba

28.01.2012

U petak, 27.1.2012. godine, u sportskom domu u Gornjoj Stubici održana je redovna godišnja skupština Atletskog kluba "Rudolf Perešin" Gornja Stubica.

Podneseno je finacijsko izvješće te izvješće o radu za prošlu godinu koja je podnio klubova predskednik Jasmin Krizmanić. Članovi kluba su bili izuzetno uspješni i postigli zavidne rezultate.

Atletski klub se može pohvaliti ekipnim naslovom prvaka Hrvatske u polumaratonu, čiju ekipu su činili Dražen Dinjar, Matija Grabovečki, Ivica Mucak i Željko Lukina. Dražen Dinjar je i postao prvakom Hrvatske u polumaratonu u pojedinačnoj konkurenciji. Najuspješnija ženska predstavnica kluba bila je mlada Sara Vilić koja je osvojila zlatnu medalju na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u krosu u konkurenciji starijih juniorki na 3 km te je nastupi ...

Prikazane su novosti od 91 do 92 od ukupno 92 novosti.
Prva stranica Prošla stranica

Sva prava pridržana: Ak Rudlof Perešin